ritme, structuur & community

Het Werkklooster

Een mindful coworking club voor bewuste ondernemers. Met begeleide Coworking Sessies om gefocust en consistent aan je merk en bedrijf te bouwen. Samen. Stap voor stap.

Werkklooster

Alles uit jezelf halen is soms lastig

Alle motivatie en discipline uit jezelf halen om je werk te doen is soms hard werken. Al helemaal voor het werk dat je eigenlijk wilt doen. Wat voor jou het meest waardevol is. Afleiding is overal en het kan lastig zijn om te blijven focussen. Wat heeft prioriteit en hoe krijg je jezelf zo ver om dat te doen?

Er wordt veel van je gevraagd en je bent vaak reactief op je omgeving. Althans, dat is bij mij vaak het geval. Hierdoor voelde het alsof ik altijd achter de feiten aan ren en vooral voor anderen werk. Dat doe ik met liefde, maar ik zou ook consistent aan mijn eigen merk en bedrijf willen werken.

Hanneke-laptop
Samen op reis

Mijn behoefte aan accountability en structuur

Vanuit de behoefte om meer aan mijn eigen merk en bedrijf te willen werken, dacht ik; waarom ontwikkel ik hier niet iets voor? Ik zie namelijk dat veel van mijn klanten tegen hetzelfde aanlopen. En ik wil hen ook graag verder helpen. Hier iets voor faciliteren is gelijk mijn eigen stok achter de deur. Win-win!  

Grote stappen zetten in een community van gelijkgestemden

Na een aantal pilots met klanten die een brandingtraject hebben doorlopen heb ik niet voor mogelijk kunnen houden wat het effect is. Door de constante beweging zette iedereen grote stappen en werkten aan wat ze voorheen uitstelden. Maar nog belangrijker, er ontstond een hechte groep. Waar zo veel steun en wijsheid rondvloog. “Jullie zijn mijn anker en rustpunt in de week.” Daar was iedereen het over eens. Prachtig.

Werken aan dat wat je echt verder brengt. Volg je kompas.

Als een kip zonder kop in coworking sessies maar gewoon wat doen is vrij zonde van je tijd. Daarom beginnen we met doelen en intenties zetten. Wat wil je? Waar wil je heen werken? Je maakt een stappenplan en een planning. Dat geeft richting. De kant op waar jij graag heen wilt. Zo kun je consequent stappen zetten de juiste kant op. We lopen samen op, maar jij volgt jouw kompas.

Smart, slow & steady

We plannen, reflecteren, groeien en stellen ons kompas bij. Moet jij eens zien wat voor stappen je zet als je dat rustig en consistent blijft doen.

 

Hanneke-laptop
Hanneke-laptop

Coworking Sessies voor meer productiviteit, focus en plezier

De sessies zijn zo ingericht dat je veel kunt halen uit de tijd samen. Op een gezonde manier voor je lijf en je geest. Inspiratie uit verschillende productiviteitstechnieken en spirituele tradities passen we toe. Zoals vanuit Deep Work en de pomodorotechniek. En natuurlijk uit het klooster.

Wat je kunt verwachten tijdens een Coworking Sessie:

  • Landingsmeditatie & mini-check in
  • Blokken van 25 of 50 min full focus werken
  • Pauzes waarin we dansen, stretchen of een frisse neus halen
  • Mini reflectie en check out
  • 2 – 2,5 uur lang

Thema’s per Coworking Sessie

Elke Coworking Sessie heeft een terugkerend thema. Je kunt deze uitnodiging van het thema aannemen of iets anders doen. Thema’s: Brand Building, Planning, Finance, Social Media, Admin, Email, Schrijven en Uitstellen.

Werkrooster in het Werkklooster

MAANDAG

10.00 – 12.30 uur
Planning & Email

13.30 – 16.00 uur
Drop in Sessie

DINSDAG

10.00 – 12.30 uur
Drop in Sessie

20.00 – 22.00 uur
Uitstel Sessie

WOENSDAG

10.00 – 12.30 uur
Brand Building

13.30 – 16.00 uur
Social Media & Schrijven

DONDERDAG

10.00 – 12.30 uur
Drop in Sessie

13.30 – 16.00 uur
Drop in Sessie

VRIJDAG

10.00 – 12.30 uur
Drop in Sessie

13.30 – 16.00 uur
Finance & Admin

Extra aanbod in het Werkklooster

Werkklooster

Mindful Mastermind

Samen een dagdeel stil staan, terugblikken en vooruit kijken. Vol reflectie, beweging, inspiratie, verbinding en verdieping. We zetten intenties, planten zaadjes en vieren onze successen. Je kunt vraagstukken inbrengen om over te sparren. We gebruiken elkaars wijsheid, inzichten, ervaringen, tips en netwerk om te groeien. Samen vieren we de seizoenswisseling en luiden het nieuwe seizoen in.

Brand & Business Q&A

Wil je dat ik even mee kijk naar iets wat je gemaakt hebt met je brand kit of op je website? Loop je tegen brandingdingen aan waar je mijn inzicht over wilt hebben? Dat kan allemaal in het Q&A uurtje. Meeluisteren met de vragen van anderen kan ook heel waardevol zijn. Ter plekke neem ik een ontwerp onder de loep nemen en geef advies over verbeteringen. De focus ligt op design en branding, maar het mag ook over iets anders gaan.

Inspiratie Sessies

Elk kwartaal een sessie, lezing of workshop over een specifiek thema om je te inspireren, je kennis van branding en ondernemen te vergoten en je uit te dagen er iets mee te doen. Het liefst direct toepasbaar in de sessie. Denk aan het uitdiepen van je doelgroep, brand archetypes, gezond social media gebruik, opbouw van jouw ideale nieuwsbrief, je webteksten verbeteren of je klantreis onder de loep nemen.

1:1 Brand & Business coaching

Voluptates quae dolor reprehenderit quo. Expedita placeat laudantium velit soluta odit beatae assumenda qui. Esse nobis consectetur reiciendis. Voluptates quae dolor reprehenderit quo. Expedita placeat laudantium velit soluta odit beatae assumenda qui. Esse nobis consectetur reiciendis. Voluptates quae dolor reprehenderit quo. Expedita placeat laudantium velit soluta odit beatae assumenda qui. Esse nobis consectetur reiciendis.

Bouw verder aan je merk. Samen.

Accountability, community, getting shit done, self care, mindful werken, bewust social media gebruik en een gezond bedrijf bouwen.

Net zo enthousiast hierover als ik?