Ervaringen

Ik ben er nu klaar voor om mezelf en mijn concept verder naar buiten te brengen

Hanneke is zo veel meer dan een (fantastische) ontwerper en merkstrateeg. Het voelde echt als business coaching. Terwijl mijn merk steeds verder groeide, groeide ik ook flink als ondernemer. Ik ben nog meer in mezelf en mijn concept gaan geloven. Tijdens het traject sloeg ik steeds verder mijn vleugels uit. Ik ben er nu klaar voor om mezelf en mijn concept verder naar buiten te brengen. In beeld én gevoel!

Marianne Resoort, Studio Grondstof
wever van circulaire lijkwades

Ze nam me mee de diepte in van mijn ziel, van mijn zijn en liet me het beste eruit halen en stromen. ‘Wat zijn mijn diepste verlangens, mijn superpowers?’ daar ging het over. De hele trukendoos trok ze daarvoor open. Een krachtig gereedschap daarvoor was de Brand the Change methode, die ze dan ook weer zelf heeft verdiept met meditatie en zelfs lichte vormen van hypnose. Als er geyogaat moest worden omdat het daar beter van ging, deden we dat. En toen ik het binnenste voldoende helder had, hielp ze me dat mooi naar buiten te laten komen, door – stiekem – best goede feedback te geven op mijn teksten en… vormgeving en fotografie.

Hanneke bracht me nog dichter bij mezelf, nog meer in mijn – sorry cliché – kracht en dat resulteerde in een leven waar ik nog blijer mee ben, met fantastische opdrachtgevers die ik beschouw als vrienden en me ook nog eens heel netjes waarderen en betalen.

Haar en jezelf een extra groot plezier doen? Vraag haar om een boek te ontwerpen en ze gaat he-le-maal los. En ja, dat deed ze ook voor mij. Haar vormgeving bracht mijn roman Donkerder een stapje dichterbij een bestseller.

Een groot cadeau aan mezelf en mijn bedrijf

De ontwerpen voelen helemaal raak!

Hanneke heeft me de focus helpen vinden die ik nodig had in mijn bedrijf en de uitstraling daarvan. Ze was een anker als ik afdreef. Ik ben erachter gekomen waar ik meer mee wil werken en ik heb nu prachtige branding met bijpassende website. De ontwerpen voelen helemaal raak! Het proces met Hanneke heeft veel in beweging gezet. Omdat we de tijd hebben genomen is het veel meer van mij geworden dan ik ooit had kunnen bedenken.

Cécile van Reijmersdal
procesbegeleider, verhalenontdekker & toekomstverkenner

Alsof ik langzaam in een jas ben gegroeid die al een tijdje op me hing te wachten

Werken met Hanneke was heerlijk! Ze beheerst merkstrategie tot in de puntjes en kan daardoor meebewegen met wat nodig is in het moment. Combineer dat met sessies die gegrond zijn in het hart en een lijntje naar boven en je hebt magie.

Moeiteloos vonden we de sleutels waar ik al jaren naar zocht. Hanneke’s scherpe observatie maakte dat ik meer kon uitlijnen met wie ik diep van binnen al was. Alsof ik langzaam in een jas ben gegroeid die al een tijdje op me hing te wachten. Ik kan nu eindelijk voorwaarts, met concrete handvatten en bomvol inspiratie.

Ik werk nu met meer rust en voel meer overtuiging in mijn visie en bijdrage aan de wereld

Voor mij is Hanneke een kindred spirit. Dit is een van de redenen dat ik voor haar koos als coach. Hierdoor kon ik onbevangen het proces aangaan en voelde de samenwerking heel natuurlijk en kloppend. Daarnaast is haar aanpak lekker concreet en procesmatig. Het hele traject zit goed in elkaar, dit heeft me geholpen om een aantal gewoontes en overtuigingen t.a.v. mijn werk en ondernemerschap, los te laten. Hanneke nam de regie als ik afdwaalde tijdens sessies en gaf woorden aan dingen die ik niet zag. Haar expertise en ervaring in merkstrategie zorgden ervoor dat ik steeds concreter werd. Dankzij haar begeleiding kwamen we bij de antwoorden die echt bij mij horen. Inmiddels is de frustratie die ik ervaarde – een van de redenen voor het zoeken van een coach – helemaal weg. Ik werk nu met meer rust en voel meer overtuiging in mijn visie en bijdrage aan de wereld. Het zachte en vrouwelijke in mij is krachtiger dan ooit aanwezig in mijn werk. Ook voor de lange termijn heb ik een duidelijk beeld van mijn bedrijf, inclusief de middelen en route om daaraan te werken.

Annemieke Verhoeff
HR strateeg & leiderschapscoach

In de sessies kwamen verstand en gevoel samen. Dat gaf inzicht en richting vanuit mijn kernwaarden.

De coachingsessies over ‘purpose’ met Hanneke hebben me heldere inzichten gegeven over wat ik nou echt wil in mijn werk en waar het me over gaat. Het was heerlijk hoe ze me meenam in meditaties om bij mijn gevoel te komen en dit vervolgens praktisch te vertalen naar concrete woorden. Als oud-wethouder heb ik wel eens vaker sessies gehad over wat ik wil, maar dat ging altijd over nadenken vanuit het hoofd. Nu kwamen verstand en gevoel samen. Dat geeft inzicht en richting vanuit mijn kernwaarden. Dit gaf me direct zin om daar actie op te ondernemen! Inmiddels heb ik gerichte stappen gezet en veel gesprekken gevoerd waar al weer van alles uit voort is gekomen. De sessies hebben me veel gebracht, ik heb genoten en ik vind het een waardevol concept wat Hanneke biedt.

Kennismaken?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Ik ontmoet je graag.