Build Your Brand

Een brand & business coaching programma met accountability functie om consequent aan je merk te bouwen met een groepje bewuste ondernemers.

Boomhut Biotoop

Zo. De fundering staat. En nu? Bouwen om te groeien.

Je hebt hard gewerkt. De fundering van je merk staat als een huis. Gefeliciteerd! Nu mag je merk verder tot leven komen.  Gaan groeien en bloeien. Bouw samen met mijn andere inspirerende klanten verder aan je merk. Ik verbind je graag met deze bewuste ondernemers zodat jullie elkaar kunnen versterken, inspireren en ondersteunen. Hallo nieuwe business tribe!

Ik wens het je toe om je zelf, je merk en je bedrijf verder door te ontwikkelen. In dit programma helpen we elkaar door de stok achter de deur te zijn om je de stappen uit je Branding Werkboek uit te gaan voeren. Are you ready?

Smart, slow and steady

Geen intensief programma waar je stress van krijgt, maar een simpel en behapbaar programma waar je per kwartaal of jaar een commitment aangaat. Met jezelf en elkaar. Afgestemd op de seizoenen. Afgestemd op jouw doelen en dromen voor de komende jaren. Samen bouwen we routines en een ritme van brand building op lange termijn. Zodat je slow and steady kunt groeien zonder overwhelm. Beweging vanuit rust.

Boomhut Biotoop

Wat zit er in het programma?

Cirkel

Coworking Sessies (online)

ToDo-list erbij, camera aan, de groep vertellen wat je gaat doen, geluid uit en go! Schrijven aan je nieuwsbrief, social media posts, blog, webteksten, die ene belangrijke mail sturen, research, dingen uitwerken. You name it. Jij weet wat je gerichte actie is, want je hebt een plan in Asana gemaakt. We werken met de productiviteitstechniek Pomodoro en doen af en toe een dansje tussendoor.

Inspiratie Sessies (online)

Elke kwartaal een sessie, lezing of workshop over een specifiek thema om je te inspireren, je kennis van branding en ondernemen te vergoten en je uit te dagen er iets mee te doen. Het liefst direct toepasbaar in de sessie. Denk aan het uitdiepen van je doelgroep, brand archetypes, gezond social media gebruik, opbouw van jouw ideale nieuwsbrief, je webteksten verbeteren of je klantreis onder de loep nemen.

Mindful Mastermind (live/online)

Samen een dagdeel stil staan, terugblikken en vooruit kijken. Vol reflectie, beweging, inspiratie, verbinding en verdieping. We zetten intenties, planten zaadjes en vieren onze successen. Je kunt vraagstukken inbrengen om over te sparren. We gebruiken elkaars wijsheid, inzichten, ervaringen, tips en netwerk om te groeien. Samen vieren we de seizoenswisseling en luiden het nieuwe seizoen in.

Branding Q&A (online)

Wil je dat ik even mee kijk naar iets wat je gemaakt hebt met je brand kit of op je website? Loop je tegen brandingdingen aan waar je mijn inzicht over wilt hebben? Dat kan allemaal in het Q&A uurtje. Meeluisteren met de vragen van anderen kan ook heel waardevol zijn. Ter plekke neem ik een ontwerp onder de loep nemen en geef advies over verbeteringen. De focus ligt op design en branding, maar het mag ook over iets anders gaan.

Bouw verder aan je merk. Samen.

Accountability, community, getting shit done, self care, mindful werken, bewust social media gebruik en een gezond bedrijf bouwen.

Net zo enthousiast hierover als ik?

“Het is eigenlijk een zakelijke vrouwencirkel. Maar als dat het programma was geweest was ik niet in gestapt. Ik ben hier om te werken aan hele concrete doelen. Voor mijn merk en mijn bedrijf. En dat werkt op deze manier! Dat het ook een zakelijke vrouwencirkel is, is een logisch gevolg dat ontstaat door wie Hanneke is en wat ze meebrengt.”

– Chantal van Genderen, permacultuur docent & ontwerper

Waarom ik het samen wil doen

  • Het kan lastig zijn om tijd te maken in je drukke agenda om aan je merk te werken
  • De stok achter de deur maakt het makkelijker om te doen, je hebt accountability met de rest
  • Je hoeft niet alles uit jezelf te halen, je kunt gewoon instappen en meedoen
  • Het is zonde om niet meer te halen uit je merk waar je zoveel tijd en energie in hebt gestoken
  • Als je consequent blijft bouwen, bouw je langzaam een kasteel of landgoed
  • Je gaat langzaam routines inbouwen
  • Collega ‘bewuste ondernemers’ waar je mee kunt sparren
  • Elkaar inspireren en versterken
  • Je houdt focus en blijft op de koers die klopt voor jou

Uiteindelijk gaat het over meer impact maken in de wereld en groei. Groei in je merk, je bedrijf, je bankrekening, maar bovenal jezelf. Zullen we dat samen met een leuk groepje doen? Dat maakt het leuker en makkelijker.

Samen op reis

Heb je een vraag?

Wat zijn de data?

Elk seizoen / kwartaal kun je instappen om samen het volgende seizoen in te gaan. Dit programma is op uitnodiging, dus ik zal je de data laten weten.

Hoe groot is de groep?

Voor de online sessies zit er nu geen limiet aan. Tijdens de masterminds zul je in een groepje van 3 – 6 bewuste ondernemers zitten. De komende tijd zal ik alleen klanten selecteren voor een uitnodiging waarvan ik denk dat ze hier aan toe zijn. In de toekomst zal ik onderscheid maken tussen ervaren ondernemers en starters. Ook zal ik de mensen op elkaar afstemmen.

Wat als ik geen vraag heb voor de Q&A?

De Branding & Design Q&A is mijn extraatje aan jullie. Als je wilt kun je me iets vragen, maar het is een optionele sessie voor als je er behoefte aan hebt. Neemt niet weg dat het wel leerzaam kan zijn om mee te kijken en luisteren.

Ik heb wel merkstrategie bij je gedaan, maar heb nog geen website waar ik blij mee ben. Kan ik toch meedoen?

Juist! Het gaat je in beweging brengen om stappen te zetten. En het hóudt je in beweging. Welke stappen voor jou nu ook relevant zijn. Of je nu alles al helemaal klaar hebt om iets mee te doen of dat je juist nog wil werken aan bepaalde dingen.

Op dit moment (lees: al een paar jaar) wil ik zelf nieuwe branding ontwerpen en een nieuwe website maken voor Studio Vensterbank. Waarschijnlijk ben ik het zelf die het minst aan merkmateriaal op de plank heeft liggen. Beweging, daar gaat het om. In ieders eigen tempo.

Heb je een andere vraag? Stuur me even een berichtje.