Purpose Coaching

Kijk naar binnen en ontdek wat jou ten diepste drijft. Waar zit het vuur waar jouw bedrijf op brandt? Wat is jouw bijdrage aan de wereld die jou voedt?

Jouw innerlijke kompas

Dit traject gaat over het verdiepen van je missie en ikigai, ookwel purpose genoemd. Dit zit allemaal al in je. Het is een kwestie van ruis weghalen, contact maken met je kern en reflecteren op de juiste vragen. Eerst het hart, dan het hoofd. Dán pas het potlood.

Tijdens de sessies ontdek je je verborgen dromen en zielsverlangens. Hiervoor gebruiken we visualisaties en Desire Mapping. Dit zetten we concreet om in intenties, doelen en een stappenplan voor de komende jaren.

We maken contact met jouw why. Wat drijft je? Krijg inzicht in je ikigai en ontdek jouw sweet spot. Deze fase geeft je een kompas om op de koers te blijven van je hart.
 

Be-still-and-know
Samen op reis

Module 1: Dromen & Doelen

Kompas Sessie

Wat wil je echt? Wat zijn je verborgen dromen? Je doelen? Welke richting wil je op? Waar wil je om bekend staan? Wat wil je dat mensen over jou voelen en denken? Waar wil je staan over 5 -10 jaar? We zetten stippen op de horizon. We stemmen af op jouw kompas.

 

Module 2. Ontdek jouw sweet spot

Ikigai Sessie

Waar hou je van, ben je goed in, kun je goed voor betaald worden en wat draagt bij aan een betere wereld? Wat is het ideale aanbod dat het beste past bij al deze vragen? We ontdekken wat het meest natuurlijk voor je is en scherpen je aanbod aan.

 

Hanneke-laptop
Hanneke-laptop

Purpose Coaching

Inclusief:

  • Kick-off Sessie 1 uur
  • Kompas Sessie 2,5 – 3 uur
  • Ikigai Sessie 2,5 – 3 uur
  • Deep Branding Werkboek
  • Geschreven feedback
  • Ikigai in PDF uitgewerkt
  • Concreet stappenplan

€  850

excl. BTW

“In de sessies kwamen verstand en gevoel samen. Dat gaf inzicht en richting vanuit mijn kernwaarden.”

De coachingsessies over ‘purpose’ met Hanneke hebben me heldere inzichten gegeven over wat ik nou echt wil in mijn werk en waar het me over gaat. Het was heerlijk hoe ze me meenam in meditaties om bij mijn gevoel te komen en dit vervolgens praktisch te vertalen naar concrete woorden. Als oud-wethouder heb ik wel eens vaker sessies gehad over wat ik wil, maar dat ging altijd over nadenken vanuit het hoofd. Nu kwamen verstand en gevoel samen. Dat geeft inzicht en richting vanuit mijn kernwaarden. Dit gaf me direct zin om daar actie op te ondernemen! Inmiddels heb ik gerichte stappen gezet en veel gesprekken gevoerd waar al weer van alles uit voort is gekomen. De sessies hebben me veel gebracht, ik heb genoten en ik vind het een waardevol concept wat Hanneke biedt.

– Anja Woortman, politica & bestuurder